Суспільство

Діти загиблих воїнів АТО з Новограда-Волинського безкоштовно будуть відпочивати в Барселоні

1 July 2016, 11:26

Семеро дітей загиблих воїнів АТО із Новограда-Волинського та району цьогоріч безкоштовно поїдуть до Іспанії на відпочинок.

Про це повідомляє місцева газета «Лесин край».

«Галина Корольова, звягельчанка, яка нині живе в Іспанії, знову взяла на себе організацію оздоровлення дітей. Разом зі своїми друзями – членами асоціації «Червона калина» вона постійно організовує різноманітні акції благодійного характеру, щоб вилучені кошти можна було направити для підтримки своїх земляків. Неабияк підтримує таку ініціативу консул України в Барселоні Світлана Крамаренко, котра взяла під свій контроль усі юридичні питання цієї поїздки», - пише видання.

Минулого року десять новоград-волинських дітей вже відпочивали в Іспанії, але дводобовий переїзд в автобусі був досить складним для них.

«Цього року ми звернулися за допомогою до міжнародних авіаліній України. Я дуже розраховую на їхню підтримку і розуміння: що керівництво МАУ таки виділить безкоштовні квитки для дітей загиблих воїнів АТО на переліт до Барселони. Сподіваюсь, що після такого комфортного перельоту у наших діток буде ще більше позитивних вражень з відпочинку», – розповідає голова райради Дмитро Рудницький.

Як і минулого року дітвора житиме у сім’ях українців в Іспанії, а також матиме можливість побачити визначні місця, покупатися у Середземному морі і просто чудово відпочити.

«Десять днів у сонячній Іспанії чекають на сімох маленьких новоград-волинців, чиї батьки загинули, захищаючи нашу країну. Це, звісно, аж ніяк не компенсує їм втраченої батьківської любові, та може хоч трохи розрадить маленькі дитячі серця, які вже встигли зазнати такого горя», - пише видання.

 

До Іспанії поїдуть на відпочинок діти загиблого воїна АТО із Гульська Богдана Луцька - Олександр і Богдана

Як повідомляв Житомир.info, кулеметник новоград-волинської 30-ї окремої механізованої бригади Богдан Луцько загинув 12 серпня 2014 року в Донецькій області під час танкового бою біля с. Нікіфорове.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі