Місто

«Київстар» буде оновлювати мережу у Житомирі та попереджає про можливі труднощі з дозвоном

2 July 2016, 09:51

Для підвищення телекомунікаційних послуг «Київстар» оновлює мережу в Житомирі та області.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба ПрАТ «Київстар»

«Національний телеком-оператор Київстар інформує мешканців Житомира та області щодо проведення робіт із заміни обладнання на базових станціях. Заміна пов’язана із встановленням новітнього обладнання від ключових світових постачальників. Всі роботи будуть проводитися з метою покращення якості телекомунікаційних послуг та розширення можливостей мережі. У результаті абоненти отримають високу якість зв’язку та покриття», - йдеться у прес-релізі.

Починаючи з 4 липня 2016 року технічні служби Київстар розпочнуть роботи із заміни обладнання на базових станціях у Житомирі та передмісті. Діюче обладнання буде замінене на новітнє, від провідних світових постачальників. Необхідність таких робіт викликана підготовкою мережі до стандартів зв`язку майбутніх поколінь 4G/LTE. У результаті заміни обладнання буде покращена якість телекомунікаційних послуг і розширені можливості мережі.

«Про початок робіт компанія завчасно попередить абонентів, розмістивши інформацію на офіційному сайті, а також за допомогою SMS. У зв'язку з проведенням робіт можливі короткочасні обриви телефонного зв'язку, труднощі з додзвоном, наявність шумів під час дзвінків. Для зручності наших абонентів роботи будуть проводитися у години мінімального навантаження на мережу та виключно у світлий час доби з міркувань безпеки. У разі необхідності виклику служб екстреної допомоги, а саме 101, 102, 103 та 104, абоненти Київстар зможуть дзвонити на єдиний номер екстреного виклику – 112, який буде працювати стабільно, незважаючи на проведення робіт на мережі.», - інформує телеком-оператор.

Попереджають, що можливо ще протягом кількох тижнів після завершення планових робіт абоненти будуть відчувати короткострокові складності з сервісами. Це пов’язано з необхідністю налаштування нового обладнання, адже кожна базова станція має понад 2000 налаштувань.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі