Події

У Житомирській області капітана поліції будуть судити за хабар у розмірі 10 тис.грн

2 July 2016, 18:12

У Житомирській області судитимуть поліцейського, який одержав 10 тисяч гривень хабара.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

«Військовою прокуратурою Житомирського гарнізону Центрального регіону України направлено до суду обвинувальний акт відносно 32-річного старшого оперуповноваженого карного розшуку Новоград-Волинського відділу поліції Головного управління Нацполіції в Житомирській області за одержання неправомірної вигоди у розмірі 10 тисяч гривень. Капітану поліції інкримінують ч.1 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту», - йдеться у повідомленні.

Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від 1 тисячі до 1,5 тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк від 3 до 6 місяців, або позбавленням волі на строк від 2 до 4 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Як повідомляв Житомир.info, 17 червня у Новограді-Волинському затримали поліцейського, який вимагав та отримав кошти від громадянина за неподання рапорту про кримінальне правопорушення за фактом вчинення ним крадіжки.

 

Фото затримання з сайту ГУ Нацполіції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі