Події

У Житомирській області вантажівка, яка перевозила перекис водню, зіштовхнулася з військовою машиною

4 July 2016, 12:26

У Житомирській області вночі, 4 липня, зіштовхнулися дві вантажівки.

Про це Житомир.info розповіла прес-офіцер патрульної поліції Житомира Діна Корчевна.

«Близько першої години ночі, 4 липня, на дорозі Житомир-Новоград-Волинський сталася ДТП за участю 2 вантажівок. Одна машина перевозила концентрат водню, інша вантажівка була військова. За попередніми даними, водій першої вантажівки заснув і загинув на місці пригоди. Водій військової вантажівки був госпіталізований. На місці події працюють правоохоронці, а також екологи», – сказала Діна Корчевна.

У Державній екологічній інспекції у Житомирській області Житомир.info розповіли, що речовина, яка опинилася на дорозі під час зіткнення машин, не має небезпечних наслідків для населення.

«Дійсно, виїхали туди екологи, але скажемо так, негативного впливу на навколишнє середовище суттєвого не було. Рахуючи те, що зазначена речовина, під дією атмосферного повітря не проходить розпад на кисень, на водень, пошкоджень рослин, тварин не було, тобто ніякого порушення не було. Це 35% розчин перекису водню, але очевидно МНСівці змивали його водою, і ніякого негативного впливу на навколишнє середовище та населення не було», – розповів заступник начальника Держекоінспекції у Житомирській області Сергій Зибалов.

Фото патрульної поліції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі