Місто

У Житомирі відбудеться чемпіонат України з триатлону та Всеукраїнський турнір з плавання «Teteriv Open»

5 July 2016, 10:13

У Житомирі 16-17 липня проведуть чемпіонат України з триатлону та Всеукраїнський турнір з плавання на відкритій воді «Teteriv Open».

Проект рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради «Про забезпечення організації проведення чемпіонату України з триатлону та І-го Всеукраїнського турніру «TETERIV OPEN» з плавання на відкритій воді серед спортсменів категорії «Мастерс» в  м. Житомирі 16-17 липня  2016 року» 5 липня розмістили на сайті мерії.

Відповідно до документу, 17 липня 2016 року з 10.00 год. до 12.00 год. у Житомирі буде перекритий рух автотранспорту однієї смуги дороги від «заїзного карману» гідропарку до Чуднівського шосе (КП «Тетерівка») з додатковим обмеженням руху.

Супроводжувати спортсменів під час подолання дистанції (1500 метрів по р. Тетерів уздовж міського пляжу в гідропарку) буде комунальна рятувальна служба на воді, на  час проведення змагань в гідропарку чергуватиме автомобіль швидкої допомоги.   

Суддів змагань та рятувальників забезпечать катамаранами (16 липня – 2 катамарани;  17 липня – 6 катамаранів).

Як повідомляв Житомир.info, змагання відбудуться на дорослому пляжі гідропарку. Вартість участі в турнірі «Teteriv Open» складатиме від 250 до 350 грн.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі