Події

У Житомирі «Москвич» після зіткнення з Toyota врізався у міст (доповнено)

6 July 2016, 09:21

У Житомирі 5 липня «Москвич» зіштовхнувся з Toyota, а потім врізався у міст.

Про це Житомир.info розповіла прес-офіцер патрульної поліції Житомира Діна Корчевна.

«5 липня о 23:55 на перехресті вул. Грушевського (колишня Котовського) та просп. Незалежності (колишня Ватутіна) ІЖ 2715-01 не врахувавши швидкості руху та дорожньої обстановки, не дотримався безпечної дистанції та здійснив зіткнення із Toyota Camry після чого продовжив рух та під час повороту на майдан Привокзальний, 1, не переконався в безпеці руху та здійснив зіткнення із мостовою спорудою. Перебував в стані алкогольного сп’яніння», – розповіла Діна Корчевна.

У редакцію 6 липня зателефонував свідок ДТП і розповів, що «Москвич» після удару з Toyota не зупинився і продовжив рух заднім ходом.

«Цей «Москвич» Toyota Camry ударив на перехресті до Котовського як їхати. Назад він заднім ходом погнав аж до Київського шосе. Ще один свідок побіг його доганяти. Ми зупинили машину, Ford по-моєму, чоловіка попросили просто, щоб він нам допоміг, ми догнали, приїхали ще до таксистів на вокзалі запитали, вони кажуть, що поїхав він десь в ту сторону до моста, ми приїхали і побачили вже це ДТП», – розповів свідок ДТП Володимир. 

Як повідомляв Житомир.info, 4 липня у Житомирському районі маршрутка Mercedes-Benz врізалася в «Москвич», двох осіб забрала до лікарні «швидка».

Фото патрульної поліції Житомира

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі