Місто

У Житомирі біля Житнього ринку інспекція з благоустрою демонтує 37 незаконно встановлених кіосків

6 July 2016, 10:05

Ввечері 5 липня на вулиці Хлібній, 19 поблизу Житнього ринку працівники КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» розпочала демонтаж 37 кіосків. За словами директора комунального підприємства Юрія Юзвінського, ці МАФи встановлено незаконно, і міська влада ухвалила рішення про їх демонтаж.

«Згідно з рішенням виконкому, від 15 числа було ухвалено демонтувати 37 споруд, які тут знаходяться. Звичайно, ми дали всім приписи. Ми всіх людей попередили. Люди вже самі демонтували близько 12-13 кіосків, і ще завтра будуть працювати. Сьогодні ми вирішили прибрати ті кіоски, від яких відмовились люди. Вони тут стоять незаконно, без будь-яких документів. Будемо планувати, поки є сили. Максимально будемо сьогодні забирати, думаю, що завтра закінчимо», - каже директор директор КП «Інспекція з благоустрою» Юрій Юзвінський.

Директор комунального підприємства також повідомив, що усі кіоски будуть зберігатись на території комунального підприємства «Зеленбуд». Кожен власник зможе забрати свій кіоск, оплативши при тому кошти, витрачені інспекцією на демонтаж.

Працівники КП проводили демонтаж ввечері 5 липня, але забрати усі кіоски не вдалось. Станом на 9:00 ранку  6 липня роботи на вулиці Хлібній продовжуються.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі