Місто

У Житомирі зустрічали учасників велотуру «Україна без сиріт». Фоторепортаж

6 July 2016, 16:21

6 липня на в’їзді в Житомир з боку Києва житомиряни зустріли учасників навколосвітнього велотуру «Україна без сиріт».

«Участь у велотурі взяли прийомні діти зі своїми сім'ями, усиновителі, вихованці та випускники інтернатів, представники громадських та благодійних організацій. За чотири етапи велотуру (був започаткований у 2011 році) команда проїхала 14 000 км територією України. Цього року учасники велотуру стартували з Європейської площі в Києві і планують проїхати через 5 українських областей», - повідомляє прес-служба Житомирської мерії.

У Житомирі велосипедистів зустріли байкери, які разом з гостями проїхали у центр міста.

У рамках велопробігу 6 липня о 18.30 на майдані Корольова має відбутися концерт за участі переможця «Голосу країни» Антона Копитіна та житомирського танцювального колективу Tour De Force, - зазначає прес-служба.

Альянс «Україна без сиріт» - це всеукраїнський рух небайдужих людей, церков та організацій, які виступають проти сирітства та за надання можливості кожній дитині зростати в люблячій сім’ї.

Як повідомляв Житомир.info, 25 червня в житомирському гідропарку на День молоді зупинялися учасники всеукраїнського велопробігу «Вишиваний шлях». 1 травня 2016 року житомиряни влаштували велопробіг «Пам’ять».

Фото Андрія Дідківського

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі