Події

У Житомирській області поліцейські затримали бурштинокопача з Рівненщини

9 July 2016, 13:17

Житель с. Дубно Рівненської області за допомогою водяної помпи та пожежного рукава намагався налагодили видобуток «сонячного каміння» на Олевщині. Правоохоронці затримали нелегального старателя та вилучили обладнання. Розпочато кримінальне провадження.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«8 липня працівники превентивного підрозділу Олевського відділення поліції під час оперативно-профілактичного відпрацювання району, у лісовому масиві поблизу с. Юрово, затримали нелегального старателя. За таких обставин на місце події прибула слідчо-оперативна група, працівники якої встановили, що затриманим є 36-річний житель Рівненщини. У чоловіка було вилучено мотопомпу та пожежний рукав загальною довжиною 20 м.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.15, ч.2 ст. 240 (Порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України. Усі обставини з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 23 червня працівники Управління захисту економіки Нацполіції в області та Олевського відділу поліції затримали двох місцевих жителів під час незаконного видобутку бурштину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі