Події

Дівчина, яку в райцентрі Житомирської області збив екс-міліціонер на Hyundai, перебуває в комі і потребує допомоги

11 July 2016, 14:09

Марина Кишаковська, яка у Малині постраждала в ДТП за участю екс-міліціонера, перебуває в комі і потребує коштів на лікування.

Про це на своїй сторінці ВКонтакті написала малинчанка Ольга Мельник.

«Увага! Потрібна термінова допомога! 09.07.16р. о 00:20 відбулась аварія, в центрі міста, на пішохідному переході поблизу магазину «Мрія» автомобіль Хюндай на шаленій швидкості збив двох сестер Кишаковську Марину (1998р.) та Сичевську Анастасію (1997р.). Внаслідок чого Анастасія померла в кареті швидкої допомоги, а Марина зараз знаходиться в тяжкому стані. Після тривалої операції досі не виходить з коми. В неї пошкоджений хребет, роздроблені кістки малого тазу, численні забої та гематоми по всьому тілу. Марина перенесла трепанацію черепа. Нажаль зараз вона не може самостійно дихати, і терміново потребує допомоги спеціалістів. Найближчим часом Марину перевозять до Житомира. Для лікування потрібні великі гроші. Просимо вашої допомоги. Номер картки Марининого батька 5168 7572 9877 9408 Кишаковський Ігор Йосипович. Будемо вдячні за будь-яку допомогу», – написала малинчанка.

У прокуратурі Житомирської області повідомили про те, що водію, який скоїв у м. Малин дорожньо-транспортну подію, що призвела до загибелі пішохода, повідомлено про підозру.

«Прокуратура Житомирської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом скоєння дорожньо-транспортної події, що призвела до загибелі пішохода, за ч. 2 ст. 286 КК України. Відомості про скоєння ДТП того ж дня внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження, досудове розслідування у якому проводить СУ ГУНП в області. Вжитими заходами установлено місцезнаходження водія транспортного засобу, яким скоєно наїзд на пішоходів, затримано його та повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Малині затримали колишнього міліціонера, який на автомобілі збив двох дівчат.

Як повідомляв Житомир.info, у Малині колишній працівник міліції 9 липня на Hyundai збив дівчат та разом із дружиною давали свідчення про те, нібито це зробила вона. У першому повідомленні ГУНП про ДТП в Малині зазначалося, що 31-річна жінка на Hyundai збила двох дівчат, одна з яких померла у кареті швидкої допомоги.

Фото Ольги Мельник

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі