Місто

Житомиряни можуть отримати державну компенсацію за вікна

11 July 2016, 16:31

Настав довгоочікуваний час, і ви, нарешті, зібралися замінити вікна в своєму будинку, але у вас не вистачає грошей?

Житомиряни, які бажають утеплити свої будинки і хочуть встановити нові вікна, можуть розраховувати на фінансову допомогу від держави. Кабмін і державні банки «Ощадбанк», «Укргазбанк», «Укрексімбанк», продовжують реалізацію програми щодо часткового відшкодування кредитів, виданих на придбання енергозберігаючого обладнання або матеріалів. Відповідну постанову №231, Кабінет Міністрів України прийняв 8 квітня 2015 року.

Так, жителі приватних будинків і квартир, отримуючи кредит на покупку вікон в компанії «ВІЗАЖ», можуть розраховувати на 30% або 70% (тим які оформили субсидію) компенсацію позики від держави.

Напевно багато хто чув про Державну компенсацію, але не кожен зрозумів як це працює, отже в цій статті максимально детально викладемо дану процедуру.

Розглянемо все поетапно:

1.Приходите в компанію «Візаж» і вибираєте для себе сучасні та енергоефективні вікна.

2. Компанія здійснює розрахунок вартості вікна.

3. Після цього досить буде подати в банки (на вибір) стандартний пакет документів на отримання кредиту. (Необхідні документи: паспорт, ідентифікаційний код, для офіційно працевлаштованих громадян та підприємців - довідка про доходи за 6 місяців. Пенсіонерам необхідно надати замість довідки про доходи - пенсійне посвідчення. Для тих хто отримує субсидії - відповідна довідка, від вартості вікон і отримати кредит) .

Коли банк дасть згоду на видачу кредиту, необхідно сплатити 10%.

 4. Ми встановлюємо вам нові і якісні вікна.

5. Ви отримуєте компенсцію 30% (для приватних осіб) або 70% для тих хто оформив субсидії.

 Ви не можете зняти компенсацію з рахунку. Вона автоматично лягає на тіло кредиту і зменшує його. Це означає, що фактично Ви не отримуєте 30% від суми замовлення. Все залежить від того, наскільки швидко Ви погасите кредит. Якщо виплачувати його три роки (максимальний термін) - то сума компенсації піде на відсотки, але зате у Вас фактично вийде безвідсотковий кредит. Якщо погасить за 3 місяці - отримуєте близько 28%.

Державна компенсація 30% або (70%) вартості енергозберігаючих вікон нараховується Державним агентством енергоефективності та енергозбереження України в наступному місяці після підтвердження банком цільового використання матеріальних засобів.

Скористайтеся можливістю встановити вдома сучасні металопластикові вікна, заощадити кошти і зменшити суму рахунків за опалення!

Дізнатися детальніше інформацію, викликати замірника, замовити вікна з енергозберігаючим склопакетом Ви можете за телефонами: (0412) 41-84-40; (0412) 41-84-41; (067) 442-52-09.

«ВІЗАЖ» – вікна нашого міста!

м.Житомир, вул. Перемоги 10.

Офіційний сайт  – visage.zt.ua

е-mail – info@visage.zt.ua

Сторінка в Facebook – https://www.facebook.com/okna.dveri.zhitomir/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі