Події

У Житомирі патрульні поліцейські знайшли 7-річну дівчинку, яка жила на вулиці 10 днів

12 July 2016, 09:36

У Житомирі 11 липня близько 22:00 патрульні поліцейські, об’їжджаючи свій квадрат патрулювання, помітили маленьку дитину, яка знаходилася на вулиці сама.

Про це на своїй сторінці у мережі Facebook повідомляє патрульна поліція Житомира.

«Під час бесіди дівчинка 7 років важко йшла на контакт з поліцейськими, була перелякана, знаходилася в безпорадному стані. Зі слів дитини стало ясно, що вона пішла з дому через те, що батьки систематично зловживають спиртними напоями і здійснюють насилля в сім’ї відносно дівчинки. Коли патрульні запропонували завести дитину додому, вона відмовилася. Проте вказала адресу бабусі. По приїзду патрульних за вказаною адресою знаходився батько дівчини і тітка. У родичів відібрані пояснення відносно неналежного виховання і догляду за дитиною. Дівчина погодилася залишитися зі своєю рідною тіткою», – йдеться в повідомленні.

Прес-офіцер патрульної поліції Житомира Діна Корчевна в коментарі  Житомир.info розповіла, що дівчинка на вулиці  прожила 10 днів.

«Дівчина дуже хвилювалася і дуже важко йшла на контакт, але розказала, що вже неодноразово йде від батьків, де вона жила 10 днів вона не сказала. Батьки все заперечують», – зазначила Діна Корчевна.

9 липня на одній із вулиць Житомира патрульні поліцейські зафіксували факт неналежного поводження батьків з 2-річною дитиною.

«9-го числа, близько 23:00 громадяни зупинили патрульний автомобіль по вул. Бородія. Небайдужі мешканці міста Житомира помітили факт знущання батьків над своєю дворічною дитиною. Зі слів очевидців події стало відомо, що проїжджаючи на власному автомобілі по вул. Бородія в напрямку вул. Бориса Тена громадяни помітили на узбіччі біля зупинки маршрутних транспортних засобів невідомий об’єкт, накритий курткою. Під’їхавши ближче вони побачили, що під курткою лежав маленький хлопчик. Йшов сильний дощ. Патрульна поліція відібрала пояснення у батьків, які стояли на зупинці. Батько і мати знаходилися в стані алкогольного сп’яніння. З ними були ще дві неповнолітні дитини. Патрульним не вдалося з’ясувати обставини, як саме дитина опинилася на узбіччі проїжджої частини, оскільки батьки все заперечували. Відібрані пояснення. Справу направили до МВП м. Житомира», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info,  у травні у Житомирі через фізичне насилля вітчима з дому втекли двоє хлопчиків.

Фото патрульної поліції Житомира

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі