Суспільство

Любов на футбольному полі: житомирянин зробив пропозицію співробітниці

12 July 2016, 09:35

Десяте липня стало особливим днем для любителів футболу: у фіналі Євро 2016 Португалія перемогла Францію. На відміну від великого футболу, який не надто потішив емоціями вболівальників, на полі заводу «Kromberg & Schubert» розгорнулися справжні баталії, до того ж не лише футбольні.

У цей день на підприємстві відбувся фінал футбольного чемпіонату «Kroschu cup 2016», який вже другий рік поспіль проводиться на підприємстві у Луцьку. Цьогоріч на турнір заявилось аж 16 команд: 14 з луцького підприємства та 2 - з житомирського. Шляхом кубкової системи на вибування визначилися переможці турніру. Гравців команд нагородили медалями та грошовими нагородами: 5 тисяч гривень за перше місце, 3 тисячі гривень за друге місце і 2 тисячі за третє.

Хоча житомирські команди і не вибороли перші місця у турнірі, проте головну перемогу на футбольному полі отримав капітан команди з Житомира Микола Степанчук. Він наважився зробити пропозицію руки і серця прямо на футбольному полі.

До відповідального моменту готувались усім заводом: фінансовий директор Олександр Шаварський доставив повітряні кульки, піар-менеджер Тетяна Ємірова привезла троянди – все для того, аби Марина не здогадалася про сюрприз. І несподіванка таки вдалась! До останнього моменту Марина навіть не здогадувалась, що приготував для неї коханий.

Вийшовши на майданчик під оплески глядачів, Микола подякував за організацію та надану можливість взяти участь у турнірі. Та найголовніші слова хлопець все ж заготував для коханої Марини.

«Нас з тобою звів завод «Kromberg & Schubert», за що я йому дуже вдячний, тож саме тут я вирішив сказати найважливіші слова. Мила, я тебе дуже кохаю і хочу запитати, чи вийдеш ти за мене заміж?», – схвильовано сказав Микола. Звичайно ж, Марина відповіла «Так!» й палко поцілувала коханого.

Цікаво, що Марина та Микола обоє Степанчуки. Познайомились під час роботи на житомирському підприємстві «Kromberg & Schubert». Після трьох місяців стосунків хлопець вирішив зробити пропозицію.

Публіка привітала новостворену сім’ю оплесками, а керівники підприємства Славомір Качмарек та Олександр Шаварський пообіцяли заохотити такий крок ще й фінансово.

«Переможців сьогодні багато. Це і три футбольні команди, і пан Микола зі своєю коханою. Однак, насправді, виграли всі ми, бо компанія «Kromberg & Schubert» згуртовує колективи, створює нові сім’ї та забезпечує цікаве дозвілля», – сказав у вітальному слові Олександр Шаварський.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі