Місто

Житомирські копи перевірили дорожні розмітки на головних вулицях міста

13 July 2016, 10:06

Патрульні поліцейські Житомира проінспектували вулиці міста і виявили, що дорожня розмітка стерлася, або взагалі відсутня.

Про це на своїй сторінці у мережі Facebook повідомляє патрульна поліція Житомира.

«Патрульні поліцейські виявили ділянки вздовж проїзної частини по місту Житомиру, де відсутня або стерлася дорожня розмітка «Пішохідний перехід» («зебра», у тому числі червоно-білого кольору). Всі ділянки були зафіксовані в звіті, який надали для опрацювання власнику дорожньо-шляхової мережі – Житомирській міській раді. Відповідно за дорученням підрядні організації розпочали роботу по нанесенню розмітки. За короткий проміжок часу більшу частину недоліків усунено. На доопрацюванні залишається вул. Чуднівська (колишня Черняховського), проспект Незалежності (колишня Ватутіна)», – йдеться в повідомленні.

У коментарі Житомир.infoпрес-офіцер патрульної поліції Житомира Діна Корчевна розповіла, що патрульні інспектували головні вулиці міста, в планах ще перевірити і маленькі вулиці.

«Патрульні поліцейські виявили близько 20 дорожніх розміток, які відсутні, або стерлися. Це не тільки повздовжні, а й перехрестя це вже рахується як один, наприклад вулиця Покровська там є декілька перехресть і ми вважаємо, що перехрестя Лесі Українки це один, з Ватутіна це другий. Близько 20 – це ще не остаточний перелік є дуже багато ще по маленьким вуличкам, але це вже трохи пізніше, тому що по маленьким вуличкам мало ДТП коїться, а по головним вулицям переважна більшість, тому перше реагування йде на головні вулиці міста», – зазначила Діна Корчевна.

Як повідомляв Житомир.info, у травніна майдані Соборному у Житомирі оновлюють дорожню розмітку.

Фото патрульної поліції Житомира

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі