Місто

На вулицях Житомира, де робитимуть капремонт, обіцяють встановити сучасне освітлення

13 July 2016, 11:50

На дорогах Житомира, де робитимуть капітальний ремонт, одразу капітально ремонтуватимуть мережу освітлення.

Про це на позачерговому засіданні виконкому Житомирської міськради 13 липня повідомив заступник Житомирського міського голови Олександр Фещенко.

«Планується по капремонту 29 вулиць освітити, це 18 млн грн. Тобто, там, де ми робимо капремонт дороги, там робимо і капітальне освітлення. Ми повинні модернізовувати освітлювальну систему міста», - сказав він.

Посадовець також розповів, що до кінця року планується спектр робіт на Крошні та Польовій: заміна освітлення, кронування дерев, ремонт доріг та встановлення дитмайданчиків.

«Близько 12 км доріг на Польовій мають бути відремонтовані, це з прибудинковими територіями. Дуже тяжко врахувати всі побажання мешканців. На жаль, будинки і території облаштовувалися в радянські часи, і ми не можемо все замінити, але робимо по максимуму те, що необхідно. Щодо Крошні, то більш за все, що цього року ми не зможемо зробити заплановане, але перенесемо на наступний рік і доробимо», - сказав Фещенко.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі до кінця 2016 року за 18,7 млн грн проведуть капітальний ремонт та будівництво електричних мереж зовнішнього освітлення на 323 вулицях та провулках. У бюджеті міста також закладені 9 мільйонів гривень на освітлення 77 вулиць і провулків, на яких ніколи не було світла.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі