Події

Рятувальники знімали двох дівчат з підвісного мосту в житомирському парку Гагаріна

13 July 2016, 12:36

У Житомирі рятувальники знімали з опори підвісного мосту двох дівчат, які захотіли помилуватися зірками.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«12 липня о 22:35 житомирські надзвичайники виїхали на виклик до місцевого парку відпочинку ім. Гагаріна. На допомогу рятувальників викликали працівники поліції, які розповіли, що на опорі підвісного мосту перебувало двоє дівчат 1997 та 1998 років народження. Спочатку йти на контакт з правоохоронцями та рятувальниками вони відмовлялися. Коли ж бійці ДСНС почали наближатися до них з рятувальним спорядженням, ті погодилися самостійно злізти з опори. Надзвичайники підстрахували відчайдух та допомогли залишити міст. Пізніше дівчата пояснили, що хотіли просто помилуватися зірками.

Також 12 липня о 12:15 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в м. Овруч дитина не може злізти з дерева. До місця виклику негайно виїхало чергове відділення 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 4 чоловік. По прибуттю з’ясувалось, що 11-річний хлопчик, бавлячись з однолітками на ігровому майданчику, заліз на вербу. Діставшись висоти близько 3 м, він злякався і не зміг самостійно спуститися. Бійці ДСНС встановили драбину-палицю, за допомогою якої рятувальник дістався до переляканого хлопця. В обох випадках допомога медиків врятованим не знадобилася», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 12 червня у Житомирі рятувальники і родичі більше години вмовляли чоловіка злізти з опори підвісного мосту.

Фото ДСНС у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі