Місто

Найкраще літо на всі сто може бути лише на Острові

13 July 2016, 16:50

Тільки цього літа Ви  маєте неймовірну можливість скористатися пропозицією, в якій ми можемо запропонувати  Вам 100 хвилин розваг на більш ніж 100 крутих атракціонах та  ігрових автоматах, і це все всього за 100 гривень.  Акційний пакет можна придбати  протягом  всього дня до кінця літа.

Увага! Якщо Ви гурман і полюбляєте  запашну та неймовірно смачну піцу, ми маємо для Вас чудову пропозицію, при замовленні у нас  будь-якої  піци  ми даруємо Вам 2 квитки  в кінотеатр 5D «Скриня мерця»,  для продовження свого дозвілля,  де  Ви самостійно обираєте сюжет і поринаєте в захоплюючі пригоди та неймовірний віртуальний світ. Будь-який сюжет, будь-який жанр за будь-яку смачну  піцу на ваш смак.  Не втрачайте свою можливість, на Острів по будням поспішай, найкращу пропозицію для себе  обирай.

У Вашої  дитини День Народження і Ви бажаєте зробити його незабутнім? Неймовірне свято на Острові: веселі атракціони, ігри , конкурси з друзями та аніматорами, справжня  смачна піратська кухня - це найкращий день, який Ви подаруєте для Вашої дитини. При святкуванні свого дня народження в Сімейному центрі, ми даруємо повний  безліміт імениннику на всі ігрові автомати та атракціони, а всім друзям, година безліміту за 50 грн  на будні та  80 грн  на вихідні. Відчуйте справжнє свято, яке ми з радістю влаштуємо для Вас і Вашої дитини.

Поспішайте на Острів ТУТ ЗАВЖДИ СМАЧНО ТА ВЕСЕЛО.

вул. Київська, 77,  ТРЦ «Глобал UA”  2 поверх

тел.: (067) 401-30-06  ,  (0412) 46-45-03

http://www.ostriv-rozvagh.com.ua    https://new.vk.com/ostriv_rozvagh

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі