Події

На Київщині рідна бабуся примусила жебракувати двох маленьких внуків з Житомирської області

14 July 2016, 16:53

Співробітники Ірпінського відділу поліції встановили місцезнаходження двох малолітніх дітей, які розшукувались правоохоронцями Житомирської області. Як з’ясувалось, онуків забрала бабуся, 63-річна жителька міста Буча, і примусила їх жебракувати.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

«Співробітники ювенальної превенції Ірпінського відділу поліції, отримавши прикмети та фотографії зниклих дітей, двох рідних братів 7-ми та 9-річного віку, розпочали їх пошуки. Пошукові заходи тривали упродовж трьох днів. Поліцейські приклали максимум зусиль, аби в найкоротший термін відшукати дітвору. Працівники поліції знайшли зниклу дітвору у місті Буча, біля одного з церковних храмів. Хлопчики серед білого дня просили милостиню у перехожих. Маленьких братів правоохоронці столичної області повернули ініціаторам розшуку – колегам з Житомирщини. Триває перевірка, встановлюються всі обставини події», – йдеться у повідомленні.

У прес-службі ГУ НП у Житомирській області Житомир.info розповіли, що родину поставили на облік соціальних служб.

«10 липня до Коростенського відділу поліції звернулася мати хлопчиків про те, що її свекруха без дозволу забрала двох синів 2007 р.н. та 2009 р. н. Хлопчиків знайшли на території Київщини. Бабуся, яка їх забрала, притягнули до адміністративної відповідальності. З родиною провели роз’яснювальну роботу. Родина кризова. У родині 5 дітей – є старші, є менші діти. Родину поставили на облік соціальних служб для надання допомоги і контролю виховання дітей», – розповіла керівник прес-служби ГУ НП у Житомирській області Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 7 липня пішов з дому та не повернувся 12-річний хлопчик. Правоохоронці знайшли дитину вранці 8 липня в комп’ютерному клубі.

Фото відділу комунікації поліції Київської області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі