Суспільство

Поліція проводить слідчі дії в кримінальному провадженні щодо ситуації довкола Житомирської кондитерської фабрики

15 July 2016, 11:13

Національна поліція проводить слідчі дії в кримінальному провадженні щодо ситуації довкола Житомирської кондитерської фабрики.

Про це йдеться на сайті Житомирської кондитерської фабрики «ЖЛ». У листі, який отримали юристи ТДВ «ЖЛ» з Головного слідчого управління НП України, визнані поліцією кримінальним правопорушенням.

Також у відповіді з Нацполіції зазначили, що наразі розслідуються факти протиправного виключення із реєстру підприємств ТДВ «ЖЛ», внесення в реєстр недостовірних даних й незаконне призначення директором фабрики Олександра Рогаля. Фігурантами кримінальної справи є керівники ЗАТ «Житомирські ласощі», зокрема Олександр Рогаль та співробітники Мін’юсту. Також правоохоронці намагаються встановити замовників та організаторів рейдерської схеми.

Водночас, за словами юристів фабрики, підприємство й досі утримують рейдери, майно фабрики розкрадається та вивозиться.

Також у листі Нацполіції зазначено, що поліція направила до прокуратури Житомирської області матеріали щодо можливих протиправних дій у подіях 19 травня цього року на території фабрики колишнього керівника поліції Житомирщини Валерія Рудика та начальника Поліції охорони Ігоря Товкача.

Прес-служба ТДВ «ЖЛ»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі