Суспільство

ТМ «Андроша» влаштувала свято для маленьких пацієнтів Житомирської обласної дитячої лікарні

15 July 2016, 12:38

Веселі квести, перетягування канатів вікторини і, звісно ж, солодкі подарунки – з такими гостинцями до пацієнтів обласної дитячої лікарні завітали представники торгівельної мережі «Андроша» 14 липня. За словами власника мережі Віталія Андронова гарний настрій дітей – це головна запорука одужання. І саме тому він разом з однодумцями та колегами вирішив подарувати цей гарний настрій маленьким пацієнтам дитячої лікарні.

«Торгівельна мережа «Андроша» проводить свято для діток в дитячій обласній лікарні. Основна мета свята - підняти дітям настрій. Я думаю, що з хорошим настроєм діти швидше одужають. У лікарні, я думаю, діти мають потребу в цьому ще більше. Тому що, якщо вдома тато з мамою можуть як допомогти, то тут, мені здається, діти зовсім можуть поникнути в палатах. Будуть конкурси, приїдуть аніматори, буде розважальна програма, кожному пацієнтові лікарні вручать по кульці, в харчоблок будуть передані цукерки і печиво, які їм видадуть», - розповідає власник торгівельної мережі «Андроша» Віталій Андронов.

Самі маленькі пацієнти забувши про хвороби з радістю виконували завдання. Батьки дітей вдячні благодійникам за свято і вважають, що такі конкурси допомагають дітям одужати.

«Це важливо для дітей, бо діти трохи розвеселяються, не так звертають увагу на свою хворобу, що їм ніжка чи ручка болить. Їм це весело, набагато веселіше, ніж просто сидіти, ходити по території. Мені подобається, ми вже не перший раз в цій лікарні лежимо. Якби таке частіше відбувалось, то для діток це було б набагато краще. Можливо, навіть і у вихідний день, бо процедур і нічого такого нема. Було б дітям веселіше у вихідний день», - переконана мама пацієнта лікарні Світлана Ханецька.

Досхочу награвшись кожен маленький пацієнт лікарні отримав подарунки та солодощі від благодійників.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі