Події

Уночі у Житомирській області «УАЗ» злетів у кювет та врізався в дерево: є загиблий і травмовані

19 July 2016, 11:50

У селищі Першотравенськ Баранівського району Житомирської області 17 липня «УАЗ» злетів в кювет та врізався в дерево. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій та два пасажири були госпіталізовані, згодом один пасажир помер у лікарні.

Про це повідомляють на сайті місто Баранівка з посиланням на Баранівське відділення поліції.

«17 липня близько 1.55 до чергової частини надійшло повідомлення про те, що у Першотравенську на вулиці Щербакова, водій автомобіля «УАЗ», житель села Черніївка Полонського району, 1992 року народження, не впорався з керуванням, вилетів у кювет та врізався у дерево. На момент ДТП в автомобілі, окрім водія, перебувало 2 пасажири: житель села Черніївка Полонського району, 1989 року народження та житель села Глибочок Баранівського району, 1996 року народження. У результаті всі троє отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та були доправлені в реанімаційне відділення Баранівської райлікарні. Один із пасажирів, житель села Глибочок Баранівського району, 1996 року народження, близько 16:00 помер у лікарні», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info,18 липня у Баранівці Житомирської області Lanos зіштовхнувся з пасажирським автобусом: водій легковика загинув.

Фото з сайту місто Баранівка

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі