Події

Поліцейського-хабарника з Новограда-Волинського посадили під домашній арешт, справа в суді

20 July 2016, 09:14

Військовою прокуратурою Житомирського гарнізону Центрального регіону України закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно старшого оперуповноваженого Новоград-Волинського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди).

Про це Житомир.infoповідомила прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

«Поліцейський двічі отримав від громадянина неправомірну вигоду в загальному розмірі 9 тисяч гривень за не подачу рапорту про виявлення кримінального правопорушення (крадіжки), що є підставою для внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Обвинувальний акт стосовно поліцейського направлений до Новоград-Волинського міськрайонного суду Житомирської області для розгляду по суті. Підозрюваний перебуває під домашнім арештом», - інформує прес-служба.

Як повідомляв Житомир.info, 17 червня 2016 року в Новограді-Волинському правоохоронці під час отримання хабара затримали працівника поліції. Тоді йшлося про 10 тис. грн хабаря.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі