Політика

На сесію Житомирської облради прийшли депутати фракції ВО «Батьківщина» міськради

21 July 2016, 11:18

 На сесію Житомирської облради 21 липня прийшли депутати фракції ВО «Батьківщина» міськради.

Голова облради Анжеліка Лабунська дала слово голові фракції ВО «Батьківщина» міськради Любові Цимбалюк.

«Незважаючи на те, які були мери і політичні баталії, завжди була можливість висловитися депутатам. Сьогодні було прийняте безпрецедентне рішення про прийняття рішень сесії міської ради без обговорень. Це було запропоновано головою фракції БПП та мером Житомира. Напевно, це робиться для того, щоб люди, які дивляться телебачення, навіть не розуміли, про що йдеться в тих питаннях, які розглядаються на сесії міської ради», - сказала Цимбалюк.

На запитання Лабунської, які саме фракції підтримали ці рішення, Цимбалюк відповіла:

«Сесію міської ради залишили дві фракції – «Батьківщина» та Радикальна партія.

«Залишилася «Свобода»? Ну, як завжди», - відповіла голова облради.

Після того Лабунська запропонувала оголосити перерву для врегулювання ситуації. Депутати, не оголошуючи перерву, продовжили роботу сесії, але вирішили направити по 1-2 представника від кожної політичної сили для з’ясування ситуації в Житомирській міськраді.

Після цього слово взяв голова фракції ВО «Свобода» Житомирської облради Сидір Кізін, який є головою комісію з питань депутатської етики.

«Я не розумію, що це за випади по відношенню до ВО «Свобода». Анжеліко Вікторівно, як голова комісії, до повноважень якої входить слідкування за етикою роботи депутата, я роблю вам персональне зауваження. Що ви собі дозволяєте по відношенню до роботи депутатів? Чому ви дозволяєте собі звертатися до депутатів на «ти»? Ви що у нас тут, директор? Ми вас обрали як координатора, як обирали, так і знімемо, якщо буде потрібно», - сказав Сидір Кізін.

Після цього депутати продовжили роботу.

Як повідомляв Житомир.info, депутати фракцій ВО «Батьківщина» і Радикальної партії Олега Ляшка залишили сесію міськради, яка почала свою роботу 21 липня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі