Суспільство

У селі Житомирської області поховають морпіха, який загинув на сході України

21 July 2016, 12:22

У селі Скурати Малинського району Житомирської області 21 липня прощаються з головним старшиною 501-го батальйону 36-ї бригади морської піхоти Олександром Яхновським.

Про це повідомляють на сайті Житомирської облдержадміністрації.

«Народився боєць в с. Мартинівка Поліського району Київської області  27 жовтня 1974 року. Разом з батьками в 1978 році переїхав в с. Скурати Малинського району Житомирської  області, де закінчив школу. 1992 року був призваний до лав Збройних Сил України та 2 роки служив у прикордонних військах Львівської області. В 1994 р. переїхав до м. Керч та працював інструктором по спорту в Національній гвардії Криму. Згодом продовжив військову службу в береговій охороні м. Керч. Навесні 2014 року у складі 36-ї бригади морської піхоти вийшов із Криму на територію материкової України. Старший прапорщик, головний старшина 501-го батальйону 36-ї бригади морської піхоти Олександр Яхновський брав участь у боях у найгарячіших точках Донбасу. Загинув 18 липня 2016 року. Прощання із загиблим воїном відбудеться сьогодні, 21 липня, о 13 год. в с. Скурати Малинського  району, вул. Слобода, 1», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 3 липня у Житомирській області більше тисячі людей прийшли попрощатися з бійцем Олександром Борушевським.

Фото з соцмереж

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі