Події

Оголошений у розшук 25-річний житель Волинської області зривав золоті прикраси з житомирянок

21 July 2016, 16:00

У Житомирі патрульні поліцейські затримали 25-річного хлопця, який зривав золоті прикраси з жінок і оголошений у розшук луцькими поліцейськими.

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«Близько 13 години 19 липня на лінію «102» надійшло повідомлення про пограбування жінки. Заявниця розповіла, що невідомий чоловік, перебігаючи вулицю, зірвав з її шиї ланцюжок.  Сума збитку склала 2 тисячі гривень. Патрульні поліцейські, які прибули на місце події, опитали потерпілу й очевидців. Отримавши необхідну інформацію про зовнішність ймовірного зловмисника, патрулі почали обстеження прилеглої території. За дві години схожого за прикметами чоловіка поліцейські помітили на вул. Довженка. Його було доставлено до Житомирського відділу поліції, де у молодикові свого кривдника, окрім заявниці, упізнала ще одна потерпіла від грабежу житомирянка. До того ж, з’ясувалося, що затриманий 25-річний житель Волинської області переховується від правосуддя за вчинення аналогічного злочину у рідному краї і з травня поточного року оголошений у розшук луцькими поліцейськими», – йдеться в повідомленні.

Нині у рамках розпочатого за ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України досудового розслідування правоохоронці перевіряють затриманого на причетність до подібних кримінальних правопорушень, зареєстрованих у Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, в листопаді 2015 року у райцентрі Житомирської області невідомі обікрали ювелірний магазин майже на 900 тис.грн.

Фото з сайту ГУ Нацполіції в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі