Події

Житомирські поліцейські просять допомогти знайти 9-річну дівчинку

25 July 2016, 17:21

24 липня пішла з дому та не повернулася жителька м. Житомира Вікторія Дідківська. Правоохоронці розшукують дівчинку та просять повідомити будь-яку інформацію щодо місця її перебування.

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«За словами матері, яка вдень 25 липня звернулась до поліції, близько 10 чи 11 ранку минулого дня донька пішла з дому та до цього часу не повернулась. Прикмети дівчинки: на вигляд 8-9 років, волосся темно-русяве коротке, худорлявої тілобудови. Може бути одягнена: у джинсові бриджі, футболку, синій піджак, взута у сандалі або кросівки. Дівчинка раніше неодноразово йшла з дому та може перебувати в компанії однолітків або поблизу торгівельно-розважальних закладів», – йдеться в повідомленні.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо місця знаходження Вікторії, повідомте до поліції за телефонами: (0412) 40-73-04, на спецлінію «102» або зверніться до найближчого відділення поліції.

Як повідомляв Житомир.info, в травні поліцейські розшукували  11-річного хлопчика. Зниклий житомирський школяр гостював у знайомих і через добу сам повернувся додому.

Фото з сайту ГУ Нацполіції в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі