Місто

«Богдан-Авто Житомир» оголошує неймовірні знижки на моделі-новинки 2016 року

30 July 2016, 09:11

У Житомирі в продажу з’явилися оновлені моделі Hyundai випуску 2016 року. «Богдан-Авто Житомир» радо презентує оновлені Hyundai Elantra, Hyundai Sonata, Hyundai Tucson та дарує особливі знижки від 3 до 10% на авто модельного ряду 2016 року.

«Якщо брати Елантру і Сонату, то у них суттєво покращились технічні характеристики, ходова частина, аеродинаміка. У плані дизайну автомобілі стали більш екстравагантними, салон набагато комфортніший. І наразі Елантра лідер продажу корпорації Hyundai і складає достойну конкуренцію Мазді 3, Форду Фокус и Хонді Цівік», - розповідає Лариса Янчецька, керівник відділу продажів ТОВ «Богдан-Авто Житомир».

Проте, флагманом продажів фахівці називають позашляховик Hyundai Tucson, який після оновлення презентується як автомобіль преміум класу. Однак, оновлення зачепило повністю всі деталі і від старої моделі практично нічого не залишилося. Автомобіль повністю змінився. Це стосується комплектації, базовим характеристикам, дизайну, оснащення. Варто відзначити, що салон відповідає найкращим стандартам в плані єн ергономіки, місткості та комфорту. Окремої уваги, безперечно, заслуговують, сучасні передні та задні сидіння, облаштовані системою підігріву та багато чисельними регулюваннями. З’явився своєрідний дизайн дисків, якого досі не було.

«Однак, головне в автомобілі – безпека водія та пасажира. Hyundai – один із брендів, який використовує високоякісну сталь у нових моделях. У складі матеріалу для корпусу використовують 51% високоміцної сталі, замість 18% як було до цього. Це підтверджують краш тести Euro NCAP. Tucson, Sonatа, Elantra отримали найвищі бали серед інших марок авто», - наголошує Лариса Янчецька.

У відділі продажів «Богда-Авто Житомир» наголошують також на спеціальних акційних знижках на ці моделі авто, додаткових послугах у вигляді презентацій, тест-драйву, щоб відчути всі переваги новинок.

Окрім того, салон пропонує найкращий варіант розстрочки, кредитування, систем трейд-ін, лізінгу.

Звертайтеся до ТОВ «Богдан-Авто Житомир» за адресою: проспект Незалежності,107-А, чи за телефоном: (0412) 362-362 або (067) 908-34-60.

http://bogdanauto.com.ua/bogdan-auto/stocks/garyach-propozic-na-najpopulyarnsh-model-hyundai/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі