Місто

У Житомирі хочуть перенести чотири зупинки громадського транспорту

27 July 2016, 11:04

У Житомирі потрібно змістити зупинки громадського транспорту, які встановлені неподалік перехресть.

Про це на своїй сторінці у Facebook 26 липня написав Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

«На розі вулиць Хлібної та Київської маршрутки зупиняються на пішохідному переході у два ряди. Перейти вулицю не можливо. Цим переходом користуються багато школярів, які їдуть у ЗОШ №17, спортивну школу та стадіон «Спартак». Дав доручення відповідним службам знайти вихід з цієї ситуації та перенести зупинку на декілька десятків метрів від перехрестя. Також потрібно встановити турнікети від пішохідного переходу до зупинки, щоб убезпечити пішоходів», - йдеться у дописі мера.

Сергій Сухомлин зазначає, що таких проблемних зупинок у місті декілька.

Як уточнили Житомир.info 27 липня у прес-службі Житомирської мерії, мова йде також про зупинки громадського транспорту на вул. Великій Бердичівській (навпроти пам’ятника Пушкіну), на початку вул. Перемоги (недалеко від собору) та зупинку в напрямку Крошні за відділом поліції (колишнім УДАІ). По всім ним надходили скарги від людей, що в час пік транспорт зупиняється на пішохідному переході.

«Питання переміщення зупинок розглядатиметься 4 серпня на комісії з безпеки руху Житомирської міськради», - розповіли у прес-службі.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці 2015 року Житомирське трамвайно-тролейбусне управління визначилося з адресами нових зупинок. У червні 2016 року біля житомирських зупинок почали наносити спеціальну жовту розмітку.

Фото зі сторінки у Facebook Сергія Сухомлина

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі