Місто

У «Спорттоварах» продають атрибутику МФК «Житомир» - кепки, магнітики і келихи для пива

28 July 2016, 09:09

Підтримати Муніципальний футбольний клуб «Житомир» можна не лише власним голосом, вигукуючи на матчах футбольні кричалки, але і фірмовою атрибутикою. У «Спорттоварах» на вулиці Михайлівській у Житомирі облаштували невеликий «фан-шоп», у якому житомиряни можуть придбати атрибутику команди.

«Сучасний футбол вимагає цього, і сьогодні атрибутика - це невід’ємна частина сучасного футболу. І, звичайно, на попит наших вболівальників, вони нас постійно запитують, ми відкрили такий, невеликий поки що, стенд в нашому центральному спортивному магазині «Спорттовари», який також нас підтримує. Тому пішли нам назустріч, виділили місце, і сьогодні ми маємо стенд з футбольною атрибутикою клубу «Житомир». Всі кошти офіційно йдуть на рахунок футбольного клубу  і, звичайно, кожен куплений шарф, магніт чи значок іде на підтримку клубу», - розповідає директор  КП «МФК Житомир» Руслан Павлюк.

Асортимент поки що невеликий, атрибутику виготовляють мінімальними партіями.

«Враховуючи, що в нас обмежений бюджет, саме такий асортимент - основне це футбольні «рози», це, мені здається, найбільш ходовий товар, магнітики, значки, спробували зробити декілька бокалів. Ще дуже багато запитують про футболки «поло», такі, як в команди. Але ми взагалі використовуємо спортивний одяг фірмовий, «Lotto», і він сам по собі відносно дорогий. Ми спробуємо зробити такий експеримент, і на футболки «поло»  спробуємо зробити передзамовлення  і для тих, хто хоче замовити собі, купити, будуть замовляти, а якщо назбирається чоловік десять, то ми по такій ціні замовимо», - розповів  прес-аташе МФК «Житомир» Сергій Кобилко.

Придбати фірмову атрибутику футбольного клубу «Житомир» можна буде і безпосередньо на матчах у спеціальних палатках. Керівництво клубу планує розширити асортимент продукції, а згодом зробити клубну картку МФК «Житомир».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі