Події

Мотоцикліст загинув після зіткнення з вантажівкою у Житомирській області, 16-річна пасажирка в лікарні

29 July 2016, 10:36

Дорожньо-транспортна пригода, у якій загинув мотоцикліст, а його пасажирка отримала серйозні травми, сталася 28 липня близько 20.30 в селі Мала Чернявка Ружинського району Житомирської області.

Про це інформує Головне управління Національної поліції в Житомирській області на своєму сайті.

«За попередніми даними, 38-річний водій мотоцикла SABUR, житель с. Роставиці, виїжджаючи з другорядної дороги, не надав перевагу у русі та допустив зіткнення з автомобілем ГАЗ-53 під керуванням 79-річного жителя району. Унаслідок ДТП водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження, від яких помер у кареті «швидкої допомоги». Пасажирка мотоцикла, 16-річна місцева жителька, отримала травми та була госпіталізована до районної лікарні», - йдеться у повідомленні.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України триває з’ясування всіх причин та обставин події.

Як повідомляв Житомир.info, 27 липня на трасі Київ-Чоп у Житомирській області ВАЗ збив двох велосипедистів, один загинув на місці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі