Події

Медик з Житомира опинився на лікарняному ліжку з переламаним носом, бо не пустив відвідувача до реанімації

1 August 2016, 11:59

У Житомирі завідувач відділенням інтенсивної терапії та анестезіології обласної лікарні В'ячеслав Мельник опинився на лікарняному ліжку з переламаним носом і закритою черепно-мозковою травмою.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

За словами лікарів, відвідувача обурило те, що його не хотіли пускати в реанімацію до свого паралізованого зятя без халата і бахіл на підпитку.

«Ми намагалися спілкуватися з ним, якимось чином досягти контакту, заспокоїти його надати ту інформацію, що він вимагав. Однак він був недоступний», - розповіла лікар-анестезіолог Анастасія Ільченко.

Медики викликали поліцейських, які забрали відвідувача, правда, він через кілька годин знову повернувся і почав бійку.

«Він нічого вдруге не пояснював. Це було несподівано. Ми виходили з ординаторської, і я отримав удари...», - розповідає потерпілий медик.

Рідні хворого говорять, що медики не хотіли розповідати про стан пацієнта. Після інциденту медики звернулися з листом до чиновників про виділення додаткового фінансування на охорону обласної лікарні.

«Потрібно, щоб була якась охорона, тому що він безперешкодно повторно зайшов до відділення та завдав тілесних ушкоджень. Тут не можна виключати, що він міг би прийти не з кулаками, а з ножем», - говорить Юрій Данилюк, заступник головного лікаря Житомирської обласної лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі