Політика

Компанія «Полісся-Продукт» відсвяткувала День працівника торгівлі

1 August 2016, 12:15

31 липня в Україні святкують День працівника торгівлі. Компанія «Полісся-Продукт» відмічала це свято разом з усім колективом та друзями в приміщенні Облмуздрамтеатру 29 липня о 18:00.

Привітання від генерального директора, подарунки, пам'ятні грамоти, почесні гості, виступи шоубізнесового сузір'я та багато сюрпризів чекало на гостей концерту.

Під час виступу на сцені, генеральний директор ТОВ ТК «Полісся-Продукт» Олександр Іванович Ракович відмітив:

«Разом з вами за цей час ми виросли до найбільшої продуктової мережі в Житомирській області, налічуючи сьогодні 72 магазини, налагодили розповсюджену мережу дистрибуції по всій Житомирській області, відкрили хлібопекарський цех, запустили та розширили випуск продукції під торговими марками «Суперово», «Хаті-Паті», «Гратіс», «Z Водка», «Душевна», та ще багато іншого. І все це стало реальним лише за вашої участі. Менеджери, бухгалтера, торгові агенти, юристи, товарознавці, касири, пекарі, будівельники... Сьогодні компанія «Полісся-Продукт» - це велика родина. Вдячний за співпрацю нашим найкращим постачальникам, клієнтам, підрядникам і звичайно, ж покупцям. Саме ви робите нас такими які ми є. Бажаю вам, шановні колеги, вірні друзі, здоров'я, миру, родинного тепла, добробуту та вдячності від покупців за відмінне обслуговування. Хай успіх та щастя будуть вашими супутниками назавжди. Здійснення мрій, нових досягнень задля стабільності та процвітання Українського народу».

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі