Суспільство

Активний відпочинок в останній тиждень літа для житомирян віком 13-15 років: майстер-класи, тренінги, квести та концерти

2 August 2016, 09:32

Активний відпочинок, свіже повітря, тренінги, майстер-класи, концерти, розваги – все це та купу позитивних емоцій отримують учасники літнього табору «ЖИВИ». У таборі створені всі умови не лише для відпочинку, а й для розвитку дітей та підлітків.

На учасників чекає насичена програма, яка побудована навколо трьох складових: активний відпочинок, самовираження і саморозвиток. Особлива увага приділяється командній роботі: всі учасники табору розділені на 8 команд по 12 чоловік, які разом проходять квести, грають в ігри та відпочивають.

Перша половина дня в таборі найактивніша. Кожен учасник вибирає собі 4 з 12 запропонованих активностей, серед яких: пейнтбол, скалодром, байдарки, рок-бенд, театральна школа,  школа риторики і багато іншого. Ввечері на всіх чекають концерти та вечірки.  У таборі діє правило – здоровий спосіб життя.

Табір «ЖИВИ» проходить щоліта, починаючи з 2010 року. Цього року організатори вперше за шість років запрошують учасників віком 13-15 років. У серпні в таборі буде дві зміни:15-20 серпня для учасників віком 16-20 років, 22-27 серпня для учасників віком 13-15 років. Проводиться на території табору «Чайка», м Андрушівка, Житомирської області. Проживання в корпусах, кімнати по 4 людини (зручності на поверсі, гаряча вода); 4-х разове харчування; лісова зона.

До 7 серпня діють групові знижки: троє друзів - по 100 грн знижка кожному, п'ятеро - по 150 і десятеро - по 200 грн кожному.

Щоб стати учасником табору, потрібно попередньо зареєструватись на сайті. 

Табір «ЖИВИ» проводиться з 2010 року завдяки групі ентузіастів і волонтерів під егідою Житомирської громадської організації «Характер. Мораль. Цінність», яка з 2008 року займається благодійними, соціальними та освітніми проектами в партнерстві з Християнської Молодіжної Церквою м. Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі