Місто

«Liberty Hall» запрошує на оновлене меню

2 August 2016, 10:00

«Liberty Hall» запрошує житомирян та гостей міста на оновлене меню.

Чи давно ви відвідували ресторан «Liberty Hall»?

Ресторан вдосконалюється і це не можливо не помітити. Щодня «Liberty Hall» дарує частинку своєї історії кожному гостю аби дати можливість поринути у чарівну атмосферу закладу. Вишукана кухня, ввічливий та уважний персонал, вишуканий інтер’єр. Варто відзначити, що з кожним днем ресторан розвивається для того, щоб задовольнити всі запити і стати місцем, куди хочеться повертатися знову і знову.

Так що ж нового у «Liberty Hall»?

По-перше, це вишукане pizza-menu! Справжня витончена італійська піца, смак якої запам’ятаєтеся надовго. Кожен знайде собі новинку до смаку. На сьогоднішній день, піца - це одна з найпопулярніших страв у світі! Її історія бере свій початок в далекому 1522 році, коли в Італію тільки завезли помідори. З тих самих пір піца стає національною стравою Італії. А в ресторані «Liberty Hall» підтримують італійські традиції і готують піцу за традиційними італійськими рецептами!

По-друге, з’явилося ділове меню business-lunch! Якщо для гостя важлива кожна хвилина, «Liberty Hall» подбає про смачний та корисний обід! Обід з двох, трьох або чотирьох страв та напій у подарунок. Що може бути краще вишуканих страв з неповторним домашнім смаком?

І нарешті, по-третє – sushi-menu! Японська кухня отримала визнання у всьому світі! Дієтичні, легкі та смачні роли полюбляють у багатьох країнах. І не зважаючи на те, що в Україні суші з’явилися відносно недавно, воно встигли стати одним з найулюбленіших страв дівчат та хлопців!  А тепер, улюблені роли у «Liberty Hall»!

 Розваги у «Liberty Hall»

Також не варто забувати і про розваги! Більярд або боулінг? Ігри аристократів у «Liberty Hall» доступні всім і кожному! Боулінг – командна гра. Якщо бажаєте гарно відпочити з друзями, краще місця не знайти! У Вашому розпорядженні на вибір 10 доріжок на високоякісне обладнання фірми «Brunswick».

Що стосується більярду, ви можете обирати: російський більярд на великих 12 футових столах чи американська «9»? Азарт, драйв та позитивні емоції на вечір вам забезпечені! «Liberty Hall» гарантує Вам цікаву гру, професійне та якісне обладнання та приємне проведення часу.

Liberty Hall – це затишок і вишуканість в одному флаконі. Саме у цьому закладі Ви маєте можливість насолодитися надзвичайною, чарівною атмосферою, стравами європейської, італійської та японської кухні, а також відпочити з родиною або друзями. Побачення, свято, ділова зустріч? Кращого місця ніж «Liberty Hall» просто не знайти!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі