Події

У Житомирській області чоловік, який закатував до смерті дружину, може отримати 10 років тюрми

3 August 2016, 14:46

31 липня у с. Ставищі Коростенського району Житомирської області  було виявлено тіло 42-річної місцевої жительки, яка померла від травм завданих чоловіком.  Нині його затримано.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«Повідомлення про виявлення померлої надійшло до поліції увечері 31 липня. Жінку знайшли за місцем проживання з численними гематомами та саднами. За висновком проведеної судово-медичної експертизи, причинною смерті стали тілесні ушкодження у вигляді множинних крововиливів, забою головного мозку та інше. Поліцейські, які на місці з’ясовували обставини отримання загиблою травм, встановили, що їх завдав 33-річний громадянський чоловік. У родині постійно виникали конфлікти через зловживання алкоголем, що дуже часто закінчувались  бійками. 31 липня чоловік вкотре знайшов дружину, за його словами, у п’яному стані і намагався змусити йти додому. Під час таких «переконань» він  прив’язав її до воза й кілька десятків метрів тягнув по землі. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження. Попередня правова кваліфікація - ч.2 ст. 121 (Тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України.

Чоловікові, який нині затриманий відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України, загрожує ув’язнення на термін до 10 років. У подружжя є спільний 13-річний син», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, на очах односельців у Житомирській області чоловік закатував дружину: прив’язав ноги до підводи та тягнув полем.

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі