Події

На річці у Коростені перекинувся човен з сім’єю: чоловік рятував дітей, а жінка потонула

3 August 2016, 16:40

1 серпня близько 16.00 години на рятувальну станцію м. Коростень Житомирської області звернувся чоловік з проханням допомогти відшукати потонулу співмешканку, яка разом з ним та ще двома дітьми віком 3 та 6 років перекинулася на човні посеред річки.

Про це повідомляють на сайті управління ДСНС України у Житомирській області.

«Човен вони орендували у приватного підприємця в пункті прокату човнів та водних велосипедів. Трагедія сталася на річці Уж на глибині 2,5 метри. Чоловік зміг дістати з води дітей  та разом з ними доплисти до берега. Тільки врятувати жінку йому не вдалося. ЇЇ, ймовірно, віднесло течією далі від орієнтовного місця події. Однак водолази комунальної рятувальної служби на воді упродовж двох днів проводили пошукові роботи. 3 серпня близько 08:00 години рибалки сповістили, що зачепили її крючком під час вилову риби. Того ж ранку водолази дістали загиблу жінку. Нею виявилася мешканка с. Іванівка Коростенського району, 1980 р.н. Наразі врятовані діти перебувають у рідних. Усі обставини події з’ясовують правоохоронці», – йдеться в повідомленні.

Загалом з початку року на Житомирщині внаслідок необережного поводження на воді потонуло 23 особи, серед яких двоє дітей.

Як повідомляв Житомир.info, 25 липня у Житомирській області – чергова жертва купання: у річці потонув 32-річний чоловік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі