Місто

П’ятиденний чемпіонат України з велоспорту стартував у Житомирі. Фоторепортаж

3 August 2016, 19:07

Чемпіонат України з велоспорту та відкритий чемпіонат Житомира пам’яті Святослава Толмачова стартували в обласному центрі 3 серпня. Триватимуть змагання п’ять днів, участь у чемпіонатах беруть близько 200 учасників з 20 областей України та команди з Молдови.

Тренер з Кропивницького (колишній Кіровоград) Ігор Крот привіз на змагання команду з чотирьох учасників. Його учні вже неодноразово вигравали чемпіонати України, проте у багатоденній гонці участь беруть вперше.

«Приїхали на призи, а там як вийде. Дощова погода не заважає, я люблю їздити в дощ. На дощ потрібно спеціально качати покришки, щоб вони були менш жорсткими. Хоча дехто боїться їздити в дощ, проте це менш небезпечно, ніж погано перекрита траса. Сьогодні учасники мають проїхати шість кілометрів, три «лежачі поліцейські» та дев’ять поворотів. Завтра юнаки мають проїхати 90 км, потім 80, 70. Також будуть індивідуальні гонки на час», - розповів Ігор Крот.

Урочисте відкриття відкритого чемпіонату України у багатоденній гонці з велосипедного спорту відбулося о 15.00 біля готелю «Житомир», а через годину учасники змагань стартували від стадіону «Мальованка».

Спотрсменів вітає начальник управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської ОДА Світлана Гресь

Житомирська волонтерка Юлія Толмачова свого часу разом з чоловіком Святославом серйозно займалася велоспортом

Ігор Крот

 

 

 

Фото Анни Максимової

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі