Події

За добу покінчили життя самогубством троє жителів Житомирської області

4 August 2016, 10:18

У Житомирській області за добу 2 серпня сталося три самогубства. У Житомирському районі чоловік повісився в шафі, в Попільнянському районі на подвір’ї, а у Баранівському районі застрелив себе з мисливської рушниці.

Про це Житомир.info розповіли в ГУ Нацполіції в Житомирській області.

 «2 серпня до Житомирського районного відділу надійшло повідомлення від «швидкої» про те,  що у власному будинку в селі Новій Вигоді покінчив життя самогубством 33-річний чоловік. На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що чоловік повісився на ремені у шафі в одній з кімнат будинку. Тіло чоловіка направлено до моргу для проведення судово-медичної експертизи,  щодо встановлення причин смерті. На даний час за вказаним фактом розпочато перевірку. За 2 серпня сталося три самогубства в області. У Попільнянському районі  чоловік 1952 року народження повісився на подвір’ї. Ще одне самогубство у Баранівському районі», – зазначила керівник прес-служби ГУ Нацполіції у Житомирській області Алла Ващенко.

У Баранівці у власному будинку з мисливської рушниці вистрелив собі в голову чоловік 1962 року народження.

«2 серпня близько 14 години до Баранівського відділу поліції надійшло повідомлення, що цього ж дня у власному будинку в райцентрі покінчив життя шляхом пострілу в голову з мисливської рушниці місцевий житель 62-го року народження. На місце виїздила слідчо-оперативна група, тіло направлено для проведення розтину та судово-медичної експертизи. З місця вилучили рушницю, гільзи, кулі», – розповіла заступник начальника відділу комунікацій ГУ Нацполіції в області Ольга Номерчук.

 На сайті місто Баранівка повідомляють, що за словами сусідів, чоловік тимчасово не працював та зловживав спиртними напоями.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 14 липня біля школи повісилася жінка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі