Влада

Директором комунального підприємства «Житомирміськгаз» призначили Левицького

5 August 2016, 09:56

Директором комунального підприємства «Житомирміськгаз» Житомирської міської ради призначили Володимира Левицького.

Відповідне розпорядження мер Сергій Сухомлин підписав 28 липня.

«Розглянувши подання заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Фещенка О.А. від 25.07.16 № 26/537, заяву Левицького В.О., відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статті 65 Господарського кодексу України призначити з 01 серпня 2016 року Левицького Володимира Олександровича на посаду директора комунального підприємства «Житомирміськгаз» Житомирської міської ради та укласти з ним контракт на термін з 01 серпня 2016 року по 01 серпня  2017 року», - йдеться у документі, опублікованому на сайті міської ради.

За часів президентства Леоніда Кучми Володимир Левицький був головою Володарсько-Волинської райдержадміністрації, потім працював начальником інспекції Держтехнагляду Житомирської облдержадміністрації до її ліквідації, згодом – начальником управління по технічному нагляду, охороні праці та пожежній безпеці Держсільгоспінспекції в Житомирській області. Перед призначенням на посаду директора комунального підприємства міської ради – стояв на обліку у Центрі занятості.

В коментарі Житомир.info Володимир Левицький пояснив, що зараз фактично займається створенням КП «Житомирміськгаз».

«Рішення про створення комунального підприємства було прийняте в 2012 році, але його не створили. Зараз йде процедура реєстрацієї підприємства. Не можу сказати, скільки там буде працівників, сьогодні офіційно я тут один працюю», - сказав Володимир Левицький.

Нагадаємо, на сесії міської ради 9 лютого 2012 року депутати проголосували за створення комунального підприємства «Житомирміськгаз».

Як повідомляв Житомир.info, на брифінгу 19 липня мер Сергій Сухомлин говорив про необхідність розірвати монополію регіональної газової компанії «Житомиргаз». На сесії міської ради 21 липня Сухомлин наголошував, що КП «Житомирміськгаз» треба зареєструвати і передати йому на баланс всі газові мережі на території міста.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі