Події

Уночі в Бердичеві під час бійки з травмата вистрелили в 20-річного хлопця, юнак помер у лікарні

5 August 2016, 11:38

Уночі 5 серпня у Бердичеві на одній із вулиць сталася бійка. 20-річний бердичівлянин в результаті застосування пристрою для відстрілу гумових куль отримав проникаюче поранення в живіт і помер в лікарні.

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«Повідомлення про подію надійшло близько 1 ночі. На місці працівники поліції з’ясували, що на одній з вулиць між групою молодиків виник конфлікт. У ході його перебігу один з учасників використав пристрій для відстрілу гумових куль, травмувавши опонента. Для пораненого було викликано «швидку». Хлопця госпіталізували до місцевої лікарні, однак він помер під час надання медичної допомоги. Попередньо у нього діагностовано вогнепальне проникаюче поранення живота та травматичний шок. На місці події було вилучено пристрій для відстрілу гумових куль «Форт-12» та гільзу, інші речові докази. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу.

Чоловіка, який вчинив постріл, затримано відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу. Це 40-річний місцевий житель. За його словами, наміру завдати смертельних поранень опонентові у нього не було, а пристрій він застосував у цілях самозахисту. Чоловікові може загрожувати покарання у вигляді ув’язнення на термін до 15 років. Нині вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу», – йдеться в повідомленні.

У ході досудового розслідування встановлюються та опитуються усі учасники інциденту, тривають інші слідчо-розшукові заходи.

Як повідомляв Житомир.info,  4 серпня у Бердичеві 18-річний хлопець вчинив самогубство, стрибнувши з 8 поверху будинку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі