Події

У Закарпатській області житомирянин за кермом вантажівки врізався у мікроавтобус, загинула пасажирка

5 August 2016, 16:25

Смертельна аварія трапилася вчора, 4 серпня, близько 14.30 на 720 кілометрі автодороги Київ-Чоп, що біля села Абранка Воловецького району Закарпатської області.

Про це повідомляє прес-служба головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

«Учасниками ДТП був вантажний автомобіль Renault Premium, що перевозив металопластикові вікна та двері, і мікроавтобус LDV Maxus, заповнений помідорами та перцем. Слідчо-оперативна група на місці встановила, що 58-річний водій вантажівки, мешканець Житомира, рухаючись у бік Сваляви, виїхав на перевалі «Абранка» на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з мікроавтобусом. У салоні мікроавтобуса перебувало подружжя зі Львова. В результаті лобового зіткнення 31-річна пасажирка мікроавтобуса загинула на місці, а її 34-річного чоловіка, який був за кермом, з численними тілесними ушкодженнями доставлено до Воловецької ЦРЛ. Водій вантажівки отримав незначні ушкодження, його затримали та помістили до Ужгородского ізолятора тимчасового тримання. Освідчення на драгері показало, що водій був тверезий.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження). Карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 4 серпня на трасі Київ-Чоп у Житомирській області легковий, а потім вантажний автомобілі скоїли наїзд на пішохода.

Фото Нацполіції в Закарпатській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі