Події

Три підозрілі валізи були виявлені у Житомирі, Коростені та Попільні, – поліція

5 August 2016, 17:49

5 серпня до чергових частин поліції Житомирської області надійшли повідомлення про виявлення підозрілої сумки на вокзалі в смт Попільні, нічийної валізи поблизу приватного магазину в м. Коростені та сумки між під’їздами багатоповерхівки в Житомирі.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Близько 14.00 до Попільнянського відділення поліції надійшло повідомлення про виявлення на місцевому вокзалі нічийної сумки, власника якої не вдалося знайти. На місці події працювали слідчо-оперативна група та фахівці вибухотехнічної служби ГУ Нацполіції області. Під час дистанційного відкриття сумки з’ясувалось, що небезпечних речовин та предметів у ній не було. Всередині виявились чоловічий одяг та інші речі.

Цього ж дня о 15.15 до Коростенського відділу поліції звернувся власник приватної крамниці. Чоловік повідомив, що поблизу торгівельного закладу райцентру знаходиться підозріла валіза і тривалий час за нею ніхто не приходить. Поліцейські тимчасово обмежили доступ до потенційно небезпечної території та проводять її обстеження.

Близько 17.00 на лінію «102» надійшло повідомлення про виявлення підозрілої сумки між двома під’їздами житлового будинку в м. Житомирі. На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. Триває проведення комплексу спеціальних заходів для убезпечення людей від можливої загрози», ­ йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 26 квітня через підозрілу валізу, залишену на зупинці, у Житомирі на 1,5 години перекрили рух транспорту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі