Місто

У майбутньому на житомирському стадіоні «Полісся» планують побудувати дві трибуни. Проект

9 August 2016, 09:38

У перспективі, за необхідності та наявності фінансового ресурсу, планується будівництво нової східної трибуни стадіону «Полісся» в Житомирі.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації.

«У Житомирі активно реконструюють центральний стадіон «Полісся», який буде основним майданчиком для тренувань спортсменів області та проведення змагань, у тому числі всеукраїнських. Зараз ведуться роботи з реконструкції футбольного поля, системи дренажу та бігових доріжок. Також на стадії завершення роботи по легкоатлетичному манежу, що дасть можливість здати в експлуатацію західну трибуну вже до 1 вересня. До кінця цього року заплановано провести демонтаж східної трибуни, реконструкція якої неможлива, оскільки будівля знаходиться в аварійному стані. Проектом передбачено у 2016 році завершити реконструкцію футбольного поля та бігових доріжок», - інформує ОДА.

У наступному, 2017 році, буде проводитися благоустрій території та зведення накриття над західною трибуною. Після цього у перспективі, за необхідності та наявності фінансового ресурсу, планується будівництво нової східної трибуни, - зазначають у прес-службі.

На фото – який вигляд матиме стадіон після реконструкції у 2017 році та у перспективі. Нагадаємо, минулого тижня в ОДА показали, як виглядатиме реконструйований стадіон з однією трибуною.

Як повідомляв Житомир.info, до кінця року запланований демонтаж східної трибуни стадіону «Полісся». Нещодавно стало відомо, що житомирській фірмі «АртХаус», яка вже кілька років займається реконструкцією стадіону, збираються доплатити за ремонт західної трибуни ще 8 млн 514 тис. грн.

Фото з сайту ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі