Місто

Біля Житомирської мерії рівняли каркас «Мистецької алеї», який погнув автомобіль

9 August 2016, 11:55

У Житомирі 9 серпня на «Мистецькій алеї» по вул. Михайлівській працювали комунальники, які рівняли металевий каркас та встановлювали чаші підвазонників. Чоловіки розповіли, що каркас погнув автомобіль.

Інформацію про це підтвердив заступник начальника КП «Зеленбуд» Житомирської міської ради Володимир Савченко.

«Так, дійсно, учора (8 серпня – ред.) до нас надійшла інформація про те, що на вулиці Михайлівській виламані два підвазонники і погнутий каркас «Мистецької алеї». За інформацією, яка до нас надійшла, близько двох тижнів тому алею зачепило невідоме авто. Поліцію ніхто не викликав. Сьогодні працівники «Зеленбуду» рівняють каркас і влаштовують підвазонники», - розповів у телефонному коментарі Житомир.info Володимир Савченко.

Як повідомляв Житомир.info, «Мистецька алея» на Михайлівській була передана на баланс КП «Зеленбуд» у 2013 році. У тому ж році хулігани розтрощили підвазонники з квітами біля будівлі Житомирської мерії, на їх відновлення витратили понад 5 тисяч гривень. У серпні 2016 року начальником КП «Зеленбуд» міськради призначено Олександра Шевчука - замість Володимира Дев'ятка, який вийшов на пенсію. 

Фото Анни Максимової

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі