Влада

Мер Житомира звільнив двох директорів і начальника земельного управління та призначив керівника КП «Зеленбуд»

4 August 2016, 17:48

28 липня мер Житомира Сергій Сухомлин підписав три розпорядження про звільнення.

У зв’язку утворенням департаменту містобудування та земельних відносин мер звільнив начальника та головного бухгалтера управління регулювання земельних відносин.

«Звільнити 29 липня 2016 року із займаних посад в зв’язку із скороченням штату працівників Департаменту містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради на підставі  пункту 1 статті 40 Кодексу законів про працю України: Лалименко Єлізавету Володимирівну, начальника управління регулювання земельних відносин Житомирської міської ради; Лихотворик Олену Іванівну, головного бухгалтера управління регулювання земельних відносин Житомирської міської ради», - йдеться у документі.

Також є два розпорядження про звільнення директорів комунальних підприємств: з 5 серпня за власним бажанням в зв’язку з виходом на пенсію звільнений Дев’ятко Валерій Федорович з посади директора комунального підприємства «Зеленбуд»; з 29 липня за угодою сторін звільнили Федуна Андріана Орестовича, директора комунального підприємства «Інформаційно-видавничий центр Житомирської міської ради».

В комунальному підприємстві КП «Зеленбуд» через кілька днів буде новий керівник, відповідне розпорядження мер Житомира підписав 3 серпня.

«Розглянувши подання заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Фещенка О.А. від 01 серпня 2016 року № 26/556, заяву Шевчука О.С., відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статті 65 Господарського кодексу України призначити з 08 серпня 2016 року Шевчука Олександра Сергійовича на посаду директора комунального підприємства «Зеленбуд» Житомирської міської ради та укласти з ним контракт на термін з 08 серпня 2016 року по 08 серпня 2017 року», - йдеться у документі.

Як повідомляв Житомир.info, Андріан Федун був головним редактором комунальної газети «Місто» трохи менше п’яти місяців в звільнився через сімейні обставини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі