Суспільство

Безопераційне лікування варикозу вен можливе

10 August 2016, 09:02

Сьогодні сучасна жінка це успішна бізнес-вумен, яка слідкує не тільки за справами компанії, але і за новинами моди. Потрібно вміти поєднувати  бізнес стиль з жіночною вишуканістю, адже справи йдуть краще, коли жінка, яка за них відповідає, відчуває себе впевнено.

Питання, що робить жінку впевненою?

Відповідь – бездоганний зовнішній вигляд!

Сукні, спідниці та підбори, створюють неповторний образ кожної жінки. Але, часто ми віддаємо перевагу штанам, тому що під ними можна сховати недоліки, а саме варикоз вен та «судинні зірочки».

Сьогодні лікарі кабінету краси «Відновлення» знайшли краще рішення у питанні варикозу,  безопераційне лікування під назвою – пінна склеротерапія. Дана методика стала справжнім спасінням не тільки для жінок, але і для чоловіків, які також часто страждають від цієї недуги.

Пінна склеротерапія – відносно простий та безболісний спосіб лікування варикозу на ранніх стадіях - «судинні зірочки», ретикулярний варикоз, поодинокі варикознорозширені підшкірні вени. Значна перевага процедури це уникнення операції.

Як виконується пінна склеротерапія?

Процедуру проводить лікар флеболог. За допомогою найтоншої голки лікар вводить у просвіт хворої вени спеціальний медичний засіб у вигляді піни. Поширюючись по вені в обох напрямках піна витісняє застояну кров, блокуючи подальший кровотік. Після закінчення процедури оброблена зона туго бинтується, або ж одягається у спеціальну компресійну білизну – завдяки створеному тиску досягається повне склеювання уражених вен та відновлення косметичної привабливості кінцівки. Курс лікування за даною методикою складає 1 – 3 сеанси по 10 – 15 хвилин кожен. Обмежень фізичного чи трудового навантаження при склеротерапії не застосовують.

Переваги процедури склеротерапії:

· Не потребує підготовки пацієнта та знеболення;

· Практично безболісна процедура;

· Пацієнт не потребує госпіталізації після проведення склеротерапії;

· Процедура триває до 15 хвилин;

· Повне зникнення проявів хвороби уже після першої процедури у 80% випадків;

· Високий коефіцієнт позитивних результатів;

· Доступна ціна.

Не зволікайте з лікуванням варикозу, адже на ранніх стадіях набагато легше позбутися від цієї неприємної хвороби. Пінна склеротерапія –  це повністю безпечна та практично безболісна процедура. Лікування таким способом дає хороші лікувальні та косметичні результати.

Чекаємо на вас за адресою: м. Житомир, вул. 1 – го Травня, 20.Телефон кабінету краси «Відновлення» +38 (098) 662-72-22.

Сайт:http://cabinetcrasua.com.ua/skleroterapii/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі