Місто

На вулицях Житомира перевірили стихійну торгівлю з політичних наметів

10 August 2016, 10:12

Спеціалісти «Інспекції з благоустрою» та правоохоронні органи 9 серпня провели заходи по усуненню незаконної торгівлі з неметів політичної партії за адресами вул. Лесі Українки та майдан Згоди у Житомирі.

Про це повідомляють на сайті Житомирської міської ради.

«Про те, що ведеться торгівля з політичних наметів КП «Інспекцію з благоустрою» повідомили небайдужі житомиряни, дзвінки надходили як до інспекції так і до міської «гарячої лінії». Такі намети були помічені у різних частинах міста. Особи здійснюють торгівельну діяльність під прикриттям наметів політичної партії, попередньо працівниками правоохоронних органів було виконано процедури, що підтверджують здійснення торгівельної діяльності. Працівниками інспекції з благоустрою було проведено роботи по демонтажу торгівельного обладнання, лотків та ваг. Далі працівники правоохоронних органів складатимуть відповідні протоколи згідно чинного законодавства. Окрім цього, спеціалісти КП «Інспекція з благоустрою», в рамках рейду, здійснили вилучення торгового приладдя й в інших осіб, які займалися сезонною торгівлею на вулицях міста, а саме на вул. Проспект Миру 2/4, Шевченка, 12 та на перехресті вул. Бердичівської й вул. Івана Франка», – йдеться в повідомленні.

Начальник «Інспекції з благоустрою» Юрій Юзвінський в коментарі Житомир.info розповів, що такі рейди були попередженням для стихійних продавців.  

«Це було попередження, ми забрали лише обладнання: ваги і столики, а наступні рази ми будемо вилучати товар на зберігання до рішення суду. Тобто, будемо боротись дуже жорстко. Ми будемо забирати на склади і тільки рішенням суду ми будемо їм вертать товар», – розповів Юрій Юзвінський.

Як повідомляв Житомир.info, 18 червня під час чергового рейду на Хлібній у Житомирі продавцям запропонували перейти на ринок, а вулицю звільнили від автомобілів.

Фото з сайту Житомирської міської ради

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі