Події

На пожежі у Житомирській області загинув чоловік, який погрожував дружині спалити хату

10 August 2016, 13:34

У селі Ходорків Попільнянського району Житомирської області на пожежі 9 серпня згорів чоловік 1983 року народження.

Про це 10 серпня повідомляє прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«9 серпня о 22:44 до Служби порятунки «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному дерев’яному житловому будинку в с. Ходорків Попільнянського району.  По прибуттю бійців 25-ї пожежно-рятувальної частини встановлено, що вогнем повністю охоплений будинок і прибудована до нього господарська будівля. Зусиллями вогнеборців пожежу локалізовано о 23:43 та ліквідовано о 02:30. Під час розбору конструкцій зруйнованого вогнем житла рятувальники виявили тіло загиблого власника, 1983 року народження. Пожежа знищила житловий будинок та прибудову. Обставини події встановлюються, на місці події працює слідчо-оперативна група», - інформує УДСНС.

Старший інспектор відділу комунікації ГУ Нацполіції в Житомирській області Наталія Тимчук розповіла Житомир.info, що загиблий погрожував дружині спалити будинок, і тому поліція перевіряє версію самогубства.   

«9 серпня о 22.45 до чергової частини Попільнянського відділу поліції надійшло повідомлення від чергового відділення місцевого відділення УДСНС про те, що в селі Ходорків горить будинок. Після пожежі будівлю оглянули, в одній з кімнат під завалами було виявлено обгорілий труп власника 1983 року народження. Під час опитування членів сім’ї і сусідів було встановлено, що загиблий погрожував дружині, що спалить цей будинок. Тому зараз перевіряється одна з версій, що, можливо, це все-таки було самогубство. Зараз тіло направлене для розтину і встановлення причини смерті. Відомості внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 275 Кримінального кодексу України - це порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки. Триває розслідування. Інформації про те, чи проживав загиблий у будинку разом з членами сім’ї, немає», - розповіла Наталія Тимчук.

Ще одне повідомлення рятувальників стосується пожежі у м. Корсотень Житомирської області, в якому загинула жінка та ще п’ятеро людей були евакуйовані.

«10 серпня о 00:49 надійшло повідомлення про пожежу в однокімнатній квартирі на 4-му поверсі п'ятиповерхового житлового будинку в Коростені. За вказаною адресою виїхало два відділення бійців 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини. На місці події пожежні побачили, що з балкону квартири виривається вогонь, а в під'їзді стоїть дим. П’ятьох мешканців п'ятого поверху евакуювали, одній жінці медики надали допомогу», - інформує прес-служба.

Рятувальники повідомляють, що гасіння пожежі проводилось одночасно з під'їзду та фасаду будинку, квартира була захаращена сміттям. У ванній кімнаті було виявлене тіло загиблої співмешканки господаря. О 02:47 пожежу ліквідували, вогонь знищив 15 кв. м сміття та домашні речі. До ліквідації пожежі залучили 16 рятувальників та 4 одиниці техніки.

За попередньою інформацією, загоряння сталося внаслідок необережного поводження з вогнем.

Як повідомляв Житомир.info, 5 серпня в селі Гізівщина Любарського району Житомирської області горів цегляний будинок, госпіталізували 6-місячного малюка.

Пожежа у Ходоркові, фото УДСНС в області:

На згарищі у прибудові були виявлені газові балони:

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі