Місто

«Преміум Парк» покаже оселю, де живе щастя, вже цієї п’ятниці

10 August 2016, 16:21

Мабуть, кожен з Вас мріє про ідеальне помешкання, де і парковка для авто поруч, і будинок у затишному місці, і вид з вікна милує око. «Кварталбуд – 22» один з найкращих українських забудовників, у якого бачення ідеального житла збігаються з Вашими. І вже цієї п’ятниці, у Центрі показів по вулиці Старий Бульвар 21, відбудеться велика презентація компанії, присвячена Дню будівельника. Там Ви на власні очі переконаєтеся, що «Кварталбуд – 22» - забудовник, вартий довіри, аби втілити у життя мрії про ідеальне житло.

Проект житлового комплексу «Преміум Парк» - елітний комплекс, який складається з шести 12-ти поверхових секцій та розташовується у припарковій зоні. Ділянка для будівництва довгий час була занедбаною і дуже нагадувала смітник. Забігаючи наперед зазначимо, що лише зведенням багатоповерхівки «Квартал-22» не обмежується. Комплексне будівництво включає в себе облаштування території, включаючи дитячий майданчик і озеленення.

ЖБК «Преміум Парк» пропонує найвигідніші умови. Наш будинок знаходиться прямо за центральним стадіоном «Полісся» по вулиці Синельниківській 14. Над проектом працювали найкращі проектанти та дизайнери, які розробили найоптимальніший фасад з панорамними вікнами, які виходять на річку, підвісний міст та прекрасний парк. Але окрім виду з вікна будинок повністю цегляний з утепленням. Наші квартири  це велика квадратура, найвища якість та можливість різноманітних варіацій, які ви тільки придумаєте.

Будівництво цілком законне, із затвердженою проектною та дозвільною документацією. Секції здаються кожні півроку, тому чекати здачі будинку не доведеться. Компанія-забудовник «Квартал- 22» має міцну позитивну репутацію, бо використовує перевірених підрядників і будівельні матеріали.

Встигніть стати власником квартири в тихому районі в центрі міста, але з розумінням того, що кожного дня повертаючись додому ви дихатимете свіжим повітрям.  

Ми чекаємо вас на презентації до Дня будівельника о 16.00 12 серпня у Центрі показів за адресою: вул. Старий Бульвар, 21. Ви вже маєте мрію – час втілити її у життя разом з нами!

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі