Економіка

Житомирський виконком вирішив перекинути трохи грошей Богунському району, забравши їх у Корольовського

11 August 2016, 13:11

У Житомирі вирішили зменшити обсяг державної субвенції бюджету Корольовського району на 1 966,8 гривень, перерозподіливши видатки на користь Богунського району. Ці кошти спрямують на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу у рамках надання пільг та житлових субсидій населенню.

Відповідне рішення підтримали всі присутні 13 членів виконкому під час позачергового засідання, яке відбулося 11 серпня.

«Питання стосується витрат на придбання твердого палива і скрапленого газу для окремих категорій громадян. Надійшли кошти субвенції до Богунського і Корольовського районних бюджетів. До бюджету Корольовського району спрямовується субвенція, вона вже є на рахунках і вона більша по обсягу за 1966,80 грн, ніж планове призначення. Гроші є, і їх немає, образно кажучи, куди використати. А в Богунському районі є нарахування. Відповідно, для того, щоб своєчасно використати кошти субвенції, а вони мають протягом одного дня бути використані, необхідно зробити це коригування – і 1966,80 грн перерозподілити на користь Богунського бюджету», – пояснив директор департаменту бюджету та фінансів міськради Сергій Гаращук.

Відповідний проект рішення вже опублікований і на сайті Житомирської міської ради.

Як повідомляв Житомир.info, міський бюджет Житомира на 2016 рік отримав на 76 млн 553,6 тис. грн менше субвенції, ніж планували. Так, на 20 млн 599,5 грн менше буде медична субвенція, на 31 млн 334,2 тис. грн – освітня субвенція і взагалі не буде субвенції на компенсацію пільгового проїзду, хоча міський бюджет планував отримати 24 млн 619,9 тис. грн.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі